dijous, 24 de maig del 2012

El quart Sopar dels Xarel·los del restaurant El Gat Blau, el 2 de juny





El restaurant El Gat Blau de Vilafranca del Penedès, després de la maternitat de la seva propietària, reeditarà a dos quarts de nou de la nit del dissabte 2 de juny el seu homenatge “a aquesta varietat de raïm tant nostra i autòctona com es el xarel·lo”. La iniciativa, el Sopar dels Xarel·los, arriba a la quarta edición amb l’apadrinament del Consell Regulador de la DO Penedès. La novetat d’aquest any es que el sopar tindrà lloc al Claustre de Sant Francesc, un indret emblemàtic a Vilafranca i un espai on El Gat Blau serà el primer restaurant en organitzar un acte d’aquest caire.  El sopar consta de 5 plats maridats amb 5 vins de xarel.lo elaborats per cellers del Penedès. Com cada any, conten amb la col·laboració d’Euroselecció. Enguany hio participen els cellers Covides, Mas Can Colomé, Ca N’Estella, CavesTorello i Caves Vilarnau. El preu per comensal s’ha fixat en 40 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada